Pagina's

maandag 16 maart 2015

Nieuwe Rimmel producten


Regelmatig plan ik een zoektocht naar nieuwe collecties of producten. Afgelopen zaterdag ging mijn trip naar de Kruidvat. Ik besloot drie nieuwe producten van Rimmel mee te nemen en mijn eerste gedachte met jullie te delen.



 
Ik had een missie, want ik had al een aantal keer reclame gezien van de Provocalips. De Provocalips bestaat uit twee stappen. De twee stappen zouden ervoor zorgen dat het product 16 uur op je lippen zou blijven zitten en bovendien zou het ook kissproof moeten zijn. In totaal zijn er 6 kleuren, maar ik besloot om voor 200 I'll call you te gaan.


Stap 1

Stap 1 + Stap 2
 
I'll call you is een roze kleur met een koele ondertoon, maar kan gebruikt worden voor dagelijks gebruik. De kleur komt op foto ook veel feller over dan de werkelijkheid. Ik vind de kleur ontzettend mooi, maar het product droogt mijn lippen wel uit. Dit zie je ook op de foto. Een voedende lippenbalsem gebruiken kan iets helpen, maar mijn lippen blijven droog aanvoelen na de eerste stap. De tweede stap zorgt ervoor dat mijn lippen er minder droog uitzien, maar het trekkende gevoel blijf altijd een beetje aanwezig. In het begin lijken mijn lippen glanzend, maar uiteindelijk krijg je een prachtige matte kleur. Om de kissproof formule uit te testen gaf ik een 'kus' op een tissue. Het vriendje was namelijk niet in de buurt. Er was een kleine afdruk te zien, maar ik moet toegeven dat dit beduidend minder is dan een lipstick of dergelijke lipproducten.
 
 
 
Het tweede product dat ik meenam is Oh my gloss. Dit is een lipgloss die tot 6 uur glossy zou blijven. 




Ik nam de kleur 330 Snog mee. Dit is een donkernude kleurtje die een mooi glans heeft zonder te veel glitters. De lipgloss kan je overal bij combineren en is ook perfect om te gebruiken overdag.


Al laatste nam ik de 60 Seconds Super Shine Nail Polish mee. Deze zijn gemaakt in samenwerking met Rita Ora. Dit is niet de eerste keer dat Rita Ora samenwerkt met Rimmel. Vorig jaar bracht ze ook al een lijn met nagellakken uit. Er waren verschillende pastelkleurtjes te vinden, maar ik koos voor de kleur 408 Peachella.


De kleur is de perfecte peachkleur voor in de lente en de zomer. De kleur staat nu al perfect bij mijn bleke huid, maar het zal nog meer tot zijn recht komen als ik een zongebruinde gloed over mijn huid zal hebben. Bovendien dekt deze nagellak ook ontzettend goed. Na twee lagen heb je het perfecte resultaat. Ik weet nu al dat ik deze nagellak regelmatig zal dragen de komende maanden.

Al deze producten zijn nu bij de Kruidvat te verkrijgen.
 
- Provocalips I'll call you - € 11,99.
- Oh my Gloss Smog - € 6,99.
- 60 seconds super shine nail polish Peachella - € 3,99.


Wat vinden jullie van de nieuwe Rimmelproducten ?

Liefs,

Lindsy




3 opmerkingen:

Anoniem zei

Best mooie kleuren! Die nagellak is echt ideaal voor de warmere seizoenen inderdaad.

Laury - Beautydump zei

Mooie producten, dat lakje is leuk! :)

Aurélie - lovelifelovefashion zei

Super mooie kleurtje van dat lakje! Zo eentje ontbreekt nog in m'n collectie ^^

x Aurélie